Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

Hardlopen

Hardlopen is een fijne sport: je kunt het doen wanneer je wilt zonder afhankelijk te zijn van mensen of openingstijden...

Je loopt naar buiten en gaat aan de slag. Die vrijheid vinden veel mensen erg prettig! Helaas wordt hardlopen onderschat. Het is namelijk een technische sport die je moet leren. Vaak begint men aan hardlopen zonder kennis van de techniek. Hierdoor kun je makkelijk vervelende blessures krijgen. Onze technische hardlooptraining probeert je te helpen bij hardlopen, zodat je technisch goed loopt en minder kans op blessures hebt. Wij geven graag preventief advies: over schoenen, over de techniek, over een begin schema. Dit kun je boeken, zowel individueel als in groepsvorm. Voor aankoop van wandel en loopschoenen werken wij samen met Running Center Alphen ad Rijn Zij geven altijd goed advies bij aanschaf van wandel- en hardloopschoenen. Ondanks aantrekkelijke reclames of aanbiedingen in winkels zoals Lidl adviseren wij altijd wandel- of hardloopschoenen aan te schaffen via deze winkel. Er wordt altijd gecontroleerd of de schoenen geschikt voor je zijn. Dit is de eerste belangrijke stap als je wilt gaan hardlopen: koop je schoenen altijd in een fysieke winkel bij een specialist die opnames maakt van de afwikkeling met schoenen! Dit voorkomt vervelende blessures.

Groepstraining

Wij geven ook groepstrainingen. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor hockey- en voetbalteams. We leggen uit wat een goede warming-up kan zijn en geven technische loopscholing en besteden aandacht aan core stability. Hierdoor lopen sporters minder kans op blessures en verbeteren de prestaties door betere looptechnieken. Je kunt als trainer/coach deze training ook individueel volgen, zodat je het kunt toepassen bij je eigen team.

Sport blessures

Niets is vervelender dan een blessure waardoor je niet kunt sporten. Het kan soms lang duren voordat je weer volledig aan de slag kunt. Loop je al heel lang bij de fysio en weet je eigenlijk even niet meer hoe je verder moet? Maak dan een afspraak bij ons. Wij werken samen met sportfysiotherapeuten om te kijken of we je kunnen helpen.

Deel deze pagina :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn