Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het kwijt raken van of schade aan materialen die bij ons ingeleverd worden voor onderhoud of 2ehandswintersportbeurs.

 

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor ongelukken in de Skiwinkel Hoofddorp. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor ongelukken tijden 2ehandsbeurzen of andere evenementen. WIj stellen ons niet aansprakelijk voor ongevallen in de gang naar de outlet, te weten, de doorgang via het Skicentrum naaar de outlet, de trap op naar  de outlet en in de outlet van De Skiwinkel Hoofddorp, welke elders in Skicentrum Hoofddorp gevestigd is.

 

Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden terug gebracht of worden geruild. 

 

Artikelen in de winkel kunnen worden geruild binnen 8 dagen na aankoop, hiervoor dien je de verkoop te registreren in ons kassa systeem of een kassa bon aan ons te kunnen overleggen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor registratie van aankopen in de winkel en gebruiken je mail adres alleen voor het versturen van kassa bonnen.

 

Ski's  en skischoenen kunnen worden geretourneerd indien ze niet bevallen, je betaalt dan een huurprijs van maximaal 1/3 deel van de aanschaf prijs. Het restant wordt omgezet in een waardebon die besteed kan worden in De Skiwinkel Hoofddorp.

 

Wij zijn geen internet winkel, indien je wilt dat we artikelen uit de winkel opsturen vinden wij dat geen probleem echter is het niet mogelijk artikelen terug te sturen.