Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

Wij maken veel mee, vooral als men op internet koopt. TIP 1 koop nooit materialen die ouder zijn dan 10 jaar.

ATOMIC BETA CARVE

 

Kijk je of een ski er nog goed uitziet, TIP 2 check dan de onderkant én de bovenkant. Deze staalkant kan niet meer worden geslepen (links is goed, rechts dus niet).

0a731639 770b 4d42 8438 3a5c486d50c2

TIP 3 Check bij kinderski's altijd of een binding te verstellen is, vaak zitten er boor bindingen op de wat oudere kinderski's waardoor deze heel beperkt te verstellen zijn. Dan passen dus niet alle maten kinderschoenen erop. Zelfs bij volwassen ski's is het zinvol dit te controleren

TIP 4 Koop kinder skischoenen nooit op de groei. Laat gewoon even de maat opnemen zodat ze de goede maat schoenen hebben. Als je verstelbare skischoenen koopt weet dan ook dat kinderen een hoop loze ruimte mee sjouwen en moeten sturen met heel veel schoen, net als bij te grote skischoenen moeten zij dan extra kracht zetten. Dit is niet echt goed voor de (nog in de groei zijnde) botten, spieren  en pezen.

Nog steeds horen wij in de winkel, oh ik dacht dat je skischoenen altijd een maat te groot moet kopen.

TIP 5 koop je skischoenen (nieuw óf 2ehands) bij een specialist, die weet welke maat je nodig hebt, maar ook welk model. Nog steeds is de grootst gemaakte fout dat men te grote skischoenen heeft.

Hou er rekening mee dat er veel "oude bende" te koop aangeboden wordt waar je altijd teveel voor betaald. Wil je echt lekker skiën, dan is al je skimateriaal tiptop in orde.

 

Deel deze pagina :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn